Patnos Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe
SARISU MAH. 703 SK. ÖZEL EĞITIM UYGULAMA MERKEZI BLOK NO 2A PATNOS / AĞRI

VİZYON

Özel gereksinimli bireylere farklılıkları ve gereksinimleri doğrultusunda en iyi eğitim öğretim ortamlarını sunarak, Türkiye´deki en iyi özel eğitim okulu olmak ve tüm özel eğitim uygulama okullarına çalışmalarımızla örnek teşkil edebilmek.

MİSYON

Özel gereksinimli bireylerin farklılıkları ve gereksinimleri doğrultusunda; farklılıklarına uygun ortamlarda, özel eğitim öğretmenleri tarafından hazırlanan bireyselleştirilmiş eğitim programları ve doğru öğretim yöntem teknikleri veliyi tüm eğitim öğretim sürecine dahil ederek uygulanarak, çocuklarımıza bağımsız yaşam becerileri kazandırmak, tüm gelişim alanlarındaki potansiyellerini en üst düzeye çıkararak özgüvenli, kendine yetebilen ve topluma katkı sağlayan mutlu bireyler yetiştirmek.

Revir:1
Öğretim Şekli :Özel gereksinimli bireylerin farklılıkları ve gereksinimleri doğrultusunda hazırlanan bireyselleştirilmiş eğitim programlarının programa uygun öğretim yöntem ve teknikleri ile sunulması.

Öğretim Şekli

08.50 14.10